Tervetuloa maailman pohjoisimmille irkkufestareille!

Karan Casey

Karan Caseytä on jo pitkään pidetty yhtenä innovatiivisimmista ja provokatiivisimmista äänistä irlantilaisen kansanmusiikin kentällä. 25-vuotisen uransa aikana hän on laulanut sosiaalista vaikuttamista huokuvia lauluja.

The Friel Sisters

The Friel Sisters on nouseva trio, jonka musiikki on sekoitus englannin- ja iirinkielisiä lauluja, joista useat ovat heidän perheensä omaa ohjelmistoa. Trio luo äänimaisemansa viululla, huilulla ja irlantilaisella säkkipillillä.

Moxie

Energisten, villien ja uniikkien live-esiintymistensä ansiosta Moxie on inspiroinut yleisöjä ja kanssamuusikkoja uudenlaisella tulkinnallaan nykyirlantilaismusiikista.

Jeremy Spencer & Sean Leahy

Jeremy Spencerin ja Sean Leahyn musiikista on tullut tunnistettava soundi Länsi-Kerryssä, jonka alueeseen ja perinteisiin heillä onkin vahva musiikillinen yhteys: yhteys, joka on kuultavissa heidän menevissä polkissaan ja slideissaan.

Dubhlinn

Dubhlinn on korkeaoktaaninen trio, jonka tunnusmerkkinä oleva villi improvisaatio saa sukat pyörimään jaloissa ja koko yleisön riehaantumaan.

Michael Vignoles & Ray O'Donnell

Kuuluisa irlantilaisten säkkipillien rakentaja ja muusikko Michael Vignoles ja arvostettu Galwayn katedraalin urkujen soittaja Raymond O’Donnell esittävät upeasti sovitetun konsertin, joka koostuu pyhästä musiikista tuhannen vuoden ajalta yhdistettynä irlantilaisen säkkipillin kaipaavaan kauneuteen ja urkujen juhlalliseen sointiin.

Take Off Your Cornflakes

Take Off Your Cornflakes on muotokuva avioliitosta – ja silti rakkaustarina! Nauru on taattua, kyyneleet mahdollisia tämän rakkauden todellista merkitystä käsittelevän herkän tarinan äärellä.

Mrs. Nellie Murphy

Rva Nellie Murphy luopui kalakauppiaan esiliinastaan ja aloitti villin elämän taiteilijana, joka matkustelee maailmalla ja nauttii hyvästä juomasta, mahtavasta craicista ja hienojen muusikkojen seurasta.
 
Puhelin: +358 50 380 1908 | Sähköposti: | Brent Cassidy, Festival Director
Postiosoite: The Irish Festival of Oulu, PL 42, 90015 Oulun kaupunki | Käyntiosoite: Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7
Toteutus:MetaVisual CMSMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2016 - 2018 The Irish Festival of Oulu